Hovedseksjon

Kuben har 10-års jubileum og skal feire med gatefest!

plakat for Kabelgatefest 21.september

I august 2013 var det høytidelig åpning av Kuben yrkesarena. Erna Solberg og Kristin Skogen Lund klippet over fletta/båndet laget av frisørelever, det var taler, korps og sirkusartister og fult hus!

Kuben er den eneste skolen i Oslo som har et mandat utover det å ta seg av sine egne elever – vi skal være med på å løfte yrkesfagene for Oslo som helhet. I dag har Kuben cirka 1600 elever, og rundt 40 % av alle yrkesfaglige elever i Oslo. Vi har flere ganger på rad vært den skolen i Oslo med flest søkere per elevplass. Elevene trives og andelen elever som fullfører og består ligger stødig på rund 90 %.

gatefest-komite-2-23-9-7.jpgGatefestkomiteen består av representanter for hele nabolaget i Kabelgata.

Nå skal vi feire oss selv sammen med naboene våre og alle andre som vil komme. En arbeidskomite har lenge jobbet med planleggingen av gatefesten; artister er booket, gaten stenges, mat og drikke er på plass, sikkerheten ivaretatt og sist, men ikke minst – vi har fått vår egen låt! Kubenlåta har urframføring under Gatefesten, og den framføres av Oslos nye stjerneskudd og P3 Urørt-artist; Adama Janlo. Adama er ikke helt tilfeldig tidligere Kubenelev.

Se Facebookside her

Mer informasjon med program, kart og inviterte legges fortløpende ut her.

 

kuben-10-ar-smalt.png