Vakker på baksiden

Bilde Happiness

Den lange, grå murveggen som møter oss alle som en når vi skal på skolen eller på jobb, skal bli vakker, og ikke minst fargerik og spennende. I dag igjen, 11. juni 2018, har Kuben yrkesarena nok en gang besøk av designeren Cecilie Barstad fra Gilles & Cecilie Studio og Merete Nybak, eiendomsansvarlig for OBOS Ulven. Prosjektet er initiert av OBOS, som eier bygningen, og er et ledd i OBOS' "gives back"-prosjekter. Bygningen brukes i dag av Bymiljøetaten og huser borttauede biler.

 

Både designeren og den eiendomsansvarlige var i 1DHA i mars. Da startet utsmykkingsprosessen. Ut fra skissen som klassen var med på å utvikle den gang, skal de nå jobbe videre med 3 utkast som Gilles and Cecilie studios har utviklet, 3 forskjellige designdirections som designeren kaller det. Cecilie presenterer utkastene, og elevene får en oppgave å jobbe med i 10 minutter per utkast. Det handler om møter og hvordan vi hilser hverandre, natur, hjem og mat, og kombinasjoner av dette. Presentert slik:

  • Food parade
  • Mooving in - Objekter i hjemmet
  • Greetings - Komplimenter

Etter de tre rundene med kreativ tegning hver for seg, skal elevene fram på tavlen for å begrunne hvorfor de liker den retningen de faktisk liker best. Bildene under taler for seg.

Najma og Iselin i 1DHA
Ideer på tavla
Najma elev
Iselin elev
Food parade bilde